www.ebbapebbas.se
Valuta:
skor dam,skor barn,babyskor,adidas fotbollsskor,nike skor,sandaler,ballerinas,stövletter dam
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Fraktpolicy

1. Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar. Du är bäst att lämna telefonnumret för att kontakta. Var god ange en giltig e-postadress och kontrollera e-postmeddelanden efter att du har köpt för uppdaterad information.

2. Artiklar skickas vanligtvis inom 12 timmar efter betalningen har verifierats (lör och sol och de flesta nationella helgdagar undantagna).

3. Gratis frakt till hela världen av EMS (EXPRESS MAIL SERVICE) med följande uteslutning: Saudiarabien, Angola, Nederländerna, Nigeria, Tjeckien, Kenya, Ukraina, Ryssland, Kroatien, Ungern, Bhutan, Bulgarien, Georgien, Maldiverna, Mexiko, Brasilien, Polen, Lettland, Rumänien, Estland, Sydafrika, Bahrain, UAE, Kuwait, Qatar och andra. Vänligen kontakta oss för att bekräfta om du befinner dig i fri frakt eller inte.

4. När vi skickar ditt paket skickar vi ditt spårnummer när det är tillgängligt. Paketets överföringstid tar normalt 3-5 arbetsdagar, beroende på destination, semester och faktorer som ligger utanför posttjänsten. Om det är en liten fördröjning, vänligen ha mer tålamod.

Återbetalningspolitik

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss.

2. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererats med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.

3. Om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning är orsaken till "Till skillnad från" kommer fraktkostnaden att dras av från det totala produktpriset.

Returpolicy

Returer eller utbyten är tillåtna, förutsatt att kunden köpte produkten via webbplatsen och det är inom 30 dagar från mottagardatumet. Vänligen kontakta oss om du behöver återvända eller byta ut.

Alla paket ska skickas via en spårbar metod, t.ex. US-postleveransbekräftelse, UPS eller Federal Express. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. När vi mottar din retur, var god ta upp till 5 arbetsdagar för att slutföra din retur eller utbyte.

tillbaka
Copyright © 2020 www.ebbapebbas.se