www.ebbapebbas.se
Valuta:
skor dam,skor barn,babyskor,adidas fotbollsskor,nike skor,sandaler,ballerinas,stövletter dam
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Information som vi samlar är ditt namn, fakturerings- och leveransadressen, telefonnumret, e-postadressen, referensadressen och kreditkortsinformationen. Data lagras i en säker databas och kan endast nås via webbansvarig med personkodad information. Om du vill ha informationen rättad eller borttagen kan du maila oss när som helst och meddela oss vad du vill att vi ska göra. Alla förfrågningar är färdiga på ett snabbt sätt, och bekräftelse skickas till din e-post så snart vi uppfyller din förfrågan.

Vår integritetspolicy är strikt och följs hela tiden. Du kan vara säker på att all information som skickas till vår webbplats förblir konfidentiell för alltid. Genom att informera dig om vår policy främjar vi förtroende och förtroende för alla som lämnar information, om inköp eller begär specifik information och för anmälan av medlemskap.

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du lägger en beställning eller någon annan begäran endast för att slutföra denna begäran till din tillfredsställelse. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som är nödvändig för att slutföra denna begäran. Vi gör detsamma med informationen du lämnar om någon annan när du gör en beställning för att skicka produkten och bekräfta leveransen. Vi delar inte denna information med externa parter utom i den utsträckning som krävs för att slutföra den beställningen.

Du kan begära att ta bort eller ta bort all information om dig. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du ger åtkomst eller korrigeringar.

Vi använder returadressadresser för att svara på det mail vi mottar. Sådana adresser används inte för något annat syfte och delas inte med utomstående parter. För att förhindra obehörig åtkomst, behåll uppgifterna noggrannhet och säkerställa lämplig användning av information, har vi infört, fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in på nätet.

tillbaka
Copyright © 2020 www.ebbapebbas.se